Teknik & ateljéer

Riksteatern söker en chef för LLB – Ljus, Ljud och Bildenheten

 

Letar du efter ett jobb som betyder något och som är viktigt för många? Är du en erfaren och uppskattad ledare? Tycker du om teknik och utveckling inom ljud, ljus och bild? Då ska du söka tjänsten som chef på ljus, ljud och bildenheten (LLB) hos oss på Riksteatern!

Teknik & Ateljéer är en avdelning inom Riksteatern vars uppdrag är att medverka till de publika scenkonstupplevelserna genom att med kompetens, hög kvalité och konstnärlighet, resurseffektivitet och professionellt bemötande bemanna, utrusta, göra dekor samt kostym, mask och peruk till Riksteaterns produktioner. Teknik & Ateljéer förvaltar och utvecklar Riksteaterns tekniska kunskaper, erfarenheter och material samt bidrar till Riksteaterns uppdrag att främja scenkonstens och kulturens utveckling. T & A består av fyra enheter - Kostym & Rekvisita, Scenteknik, Ateljéerna samt Ljud, Ljus och Bild (LLB).

Vad innebär tjänsten

I rollen som enhetschef på LLB leder du enhetens verksamhet och dess utveckling vilket innebär ett ansvar för att enhetens uppdrag utförs strategiskt och systematiskt med hög kvalité, resurseffektivitet och ett professionellt bemötande.

Du har personalansvar för medarbetarna på LLB, det omfattar såväl ett dagligt engagemang som utvecklings- och lönesamtal, rekrytering, kompetensutveckling och arbetsmiljö. Enheten består av 16 tillsvidareanställda och ett gäng visstidsanställda när det är högsäsong för våra turnerande produktioner. Du hanterar också enhetens ekonomi, från budget till periodisering, prognostisering, uppföljning och rapportering samt ingår i Riksteaterns chefsgrupp som gemensamt jobbar med övergripande frågor.

Din bakgrund

För att klara jobbet har du en gedigen erfarenhet av arbetslednings- eller chefsuppdrag med dig i bagaget. Du är duktig på att motivera och skapar sammanhang och delaktighet på enheten. Du har en hög kommunikativ förmåga som innebär att du är lyhörd och anpassar din kommunikation efter såväl person som situation. Att du tar i där det behövs, har förmåga att se lösningsmöjligheter, kan erkänna misstag och tar in andras synpunkter och åsikter utan förutfattade meningar ser vi som självklart. Om du dessutom gillar att planera, organisera och strukturera ditt och enhetens arbete kommer det underlätta för såväl dig själv som dina medarbetare.

Vi kräver lägst gymnasiekompetens och erfarenhet från scenkonstbranschen är meriterande.

LLB-enheten är starkt mansdominerad. Vi eftersträvar därför en jämnare könsbalans.

Övrigt

Tjänsten är placerad i Hallunda, Stockholm och är en tillsvidareanställning med en initial provanställning på 6 månader. Tillsättning är planerad till senast 2019-10-01.

Sista ansökningsdatum är 2/6 2019.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta:

Karin Anghammar, avdelningschef för teknik & ateljéer, 08-531 99 331 eller

Karin Morell Hammarsten, personalspecialist på Riksteatern, 08-531 99 467.

Karin Gunnarsson, facklig representant från teaterförbundet avd 15, 08- 531 99 178

Välkommen med din ansökan!

Gå in på www.riksteatern.se för att söka denna tjänst alternativt klicka på länken nedan:

https://riksteatern.varbi.com/se/what:job/jobID:267586/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/17
Kontakt
  • Karin Anghammar, 08-531 99 331
  • Karin Morell Hammarsten, 073-063 66 85
Facklig företrädare
  • Karin Gunnarsson, 070-637 59 35
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-06-02

Inapoi la locuri de munca vacante