Vad innebär tjänsten
Som teknisk projektledare på Riksteatern jobbar du på Teateravdelningen tillsammans med ytterligare tre tekniska projektledare. Tjänsten som teknisk projektledare innebär övervägande administrativt arbete och din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för den tekniska planeringen i produktioner/projekt – från förprojektering fram till överlämning till turnerande teknisk personal i produktionen. I arbetet ingår bland annat beställning av tillverkning, teknisk utrustning och teknisk bemanning i projekt. I arbetet ingår även visst delegerat praktiskt ekonomiskt ansvar avseende budgetramar och uppföljning

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter samt arbetat praktiskt med teater, främst inom scen, ljus och ljud och med turnerande scenkonst. Du har arbetat i Autocad och kan läsa ritningar. Du är van vid att genomföra risk- och konsekvensanalyser och att sätta upp åtgärdspunkter. Det är en fördel om du har kunskap om turnéteknik och turnélogistik. Vi ser gärna att du har arbetat med internationella scenkonstproduktioner, både som samarbete och gästspel. Du känner till branschen väl och följer utvecklingen inom den. Du är bra på att formulera dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Du är van vid att arbeta i olika typer av datorprogram.

Du är en person som trivs med att arbeta med andra människor och att lyssna och kommunicera. Du är strukturerad och du prioriterar bland dina arbetsuppgifter och är bra på att bygga strukturer och att sätta upp och hålla tidsramar. Du är vidare en drivande person som tar ansvar för genomförandet hela vägen till resultat.

Övrigt
Vi söker två tekniska projektledare. Den ena tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning och den andra är en allmän visstidsanställning som sträcker sig över 2019. Tjänsterna kommer att vara placerade i Hallunda utanför Stockholm. Arbetet innebär en del resor inom Sverige och kräver att du har B-körkort.  

För mer information, kontakta

Stefan Karsberg, enhetschef, tel 08- 531 99 415

Kajsa Åsheim, personalspecialist, tel 08-531 99 205

Nils Ryding Abelli, Teaterförbundet, Avd. 15, tel 08-531 99 127

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-01

Return to job vacancies