Brinner du för personalfrågor? Vill du arbeta på en kreativ arbetsplats där vi jobbar aktivt med jämlikhets- och mångfaldsfrågor och där hållbarhet och miljö står högt på agendan? Vill du bli en del av en organisation som har som vision att skapa och förmedla scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse – för alla, överallt? Då ska du söka tjänsten som vikarierande personalspecialist.

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att tillhöra personalavdelningen som består av två löneadministratörer, tre personalspecialister och en personalchef. Du rapporterar till personalchefen. Som personalspecialist ska du tillhandahålla specialistkompetens och stöd till Riksteaterns chefer och medarbetare inom HR-området. Du arbetar både med strategiska och operativa frågor inom avdelningens verksamhetsområden, särskilt inom rekrytering. Arbetet är utvecklingsorienterat, stödjande och består till stor del av att utveckla och implementera strukturer inom Riksteaterns verksamhet. Du kommer att ge stöd åt Riksteaterns chefer i rekrytering.

Vad är viktigt för rollen?

Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av arbete med HR-frågor på ett företag eller inom en organisation. Du har erfarenhet av att arbeta med rekryteringsprocesser från start till slut. Har du rekryterat utifrån en kompetensbaserad rekryteringsmetodik är det bra. Vi ser gärna att du har arbetat med frågor kring jämlikhet och mångfald till exempel breddad rekrytering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i ett HR-system och har arbetat i SharePoint.

För att klara av jobbet behöver du ha grundläggande kunskap i arbetsrätt och ha arbetat med tolkning av lagar och avtal, du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tala ett utomeuropeiskt språk och/eller kan teckenspråk är det en tillgång.

Du tycker om att samarbeta med andra människor, lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du har ett coachande förhållningssätt.

Du arbetar självständigt och ta ansvar för genomförandet hela vägen till resultat. Du planerar din vardag, är strukturerad och och håller tidsramar.

Övrigt

Tjänsten är en ett vikariat på heltid under ca ett år med placering i Hallunda. Resor ingår i tjänsten och visst kväll- och helgarbete kan förekomma.

Tillträde i april eller enligt överenskommelse.

Intresserad? kontakta

Anette Majoros, personalchef, 070-379 95 16

Karin Morell Hammarsten, Personalspecialist, 073-063 66 85

Charly Wassberg Borbos, facklig representant Teaterförbundet, Avd. 15, 073-063 66 08

Välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5
Kontakt
  • Karin Morell Hammarsten, 073-063 66 85
  • Anette Majoros, 0703-79 95 16
Facklig företrädare
  • Charly Wassberg Borbos, Teaterförbundet Avd. 15, 08-531 99 362
Publicerat 2020-01-29
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Tilbage til Ledige stillinger