Vad innebär tjänsten?

Inom den kommande tvåårsperioden kommer Riksteatern stärka tillgänglig­görandet av scenkonst via ett digitalt utbud. Fokus ska vara att erbjuda riksteaterföreningar förutsättningar att nå en större och mer mångfasetterad publik med en bred och varierad repertoar.

Vi söker en kommunikatör på 50 % som både internt och externt skapar övergripande förutsättningar för, och utvecklar kommunikationen kring produktion, distribution och det digitala arrangörskapet. Du kommer att vara med i den strategiska uppbyggnaden av kommunikation av digital scenkonst och utveckla och implementera kommunikationen kring digitala sändningar.

Projektgruppen består, förutom av kommunikatören, även en projektledare och en producent.

Vad är viktigt för rollen?

Du är en driven kommunikatör med dokumenterad erfarenhet av att jobba både strategiskt och producerande med kommunikation på en hög nivå. Du har erfarenhet av digitaliseringsprojekt och kan prata med såväl tekniker som icke-tekniker om digitala lösningar. Det är i denna i denna roll viktigt att se helheten och kunna prioritera. Du kan driva projekt på egen hand.

Du kommer att arbeta stöttande i kommunikationen kring digitalt arrangörskap. Du har fingertoppskänsla för kommunikation som inspirerar, utmanar och skapar värde hos mottagarna. Att du behärskar svenska och engelska flytande är en förutsättning för denna tjänst.

Du är strategisk och du identifierar visioner och långsiktiga mål samt planerar aktiviteter för att nå dit. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Du kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Du identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på halvtid under ca två år med placering i Hallunda, utanför Stockholm. Tillträde så snart som möjligt. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma. Resor ingår i tjänsten.

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7
Kontakt
  • Robin Olsson, chef PR och kommunikation, 08-531 991 00
  • Kajsa Åsheim, personalspecialist, 08-531 99 205
Facklig företrädare
  • Charly Wassberg Borbos, Teaterförbundet Avd. 15, 08-531 99 362
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Zurück zu Stellenangeboten